Selasa, 13 Juli 2010

Squashpaj med pesto

Deg
125 gr smör
3 dl vetemjöl

Fyllning
300 gr
fetaost
3 ägg
2 dl mjölk
Svartpeppar
4 msk pesto
½ medelstor squash

Garnering
Körsbärstomater
Olivolja
Balsamvinäger
Svartpeppar

Gör pajdegen. Man kan variera degen och ex ha i mer graham, ett ägg etc. Tryck ut degen i form. Låt gärna vila lite i kylskåp. Förgrädda pajskalet lite i 225 gr. Smula ner osten i pajskalet (jag hade bara 200 gr fetaost då förpackningarna ofta är 200 gr...) Häll över äggstanningen (jag gjorde lite mer äggstanning än vad som står i receptet, gör ofta det när jag gör paj). Klicka ut peston. Hyvla över squashen med en osthyvel. Pensla med lite olja. Grädda i cirka 30 min. Ha på tomaterna innan servering.

0 komentar:

Posting Komentar